Блог

Как да изберем фирма за ремонт на покриви в София

Покривът е една от най-важните части на всяка сграда, затова неговата изправност е от особено значение за нейното състояние. Колкото и добре да е направен един покрив, рано или късно идва момента в който той трябва да се ремонтира и ако вие сте собственик на тази сграда пред вас застава въпроса "Как да избера фирма за ремонт на покрив?". С цел да избегнете бъдещи главоболия, ще ви дадем няколко съвета как да го направите по-добре.

- Избор на фирма за ремонт на покрива

Може да потърсите обяви за фирми за ремонт на покриви, да проверите в интернет или да попитате ваш приятел или роднина който скоро е правил ремонт на покрив. От там да набележите няколко фирми с които да се срещнете и да направят оглед и оферта за предстоящия ремонт.

- Мнения и отзиви

Потърсете мнения и отзиви за избраната от вас фирма в интернет, разгледайте нейния сайт и референтни обекти. Поискайте от представител на фирмата да ви покаже обекти които са изпълнили. Опитайте се да говорите с други клиенти на фирмата, ползвали нейните услуги.

- Цена за ремонта на покрива

Цената винаги е определяща при избора на фирма за ремонт на покрива, но винаги се интересувайте какво точно включва като ремонтни дейности, материали и услуги, за да не се окаже накрая че ниската цена е за сметка на материали с по-ниско качество или пък не е включена някоя ремонтна дейност.

- Плащане

Някои фирми могат да поискат 100% авансово плащане, никога не се съгласявайте на този вариант. Може да се договорите с процент авансово плащане и частично плащане при приключване на даден етап от ремонта, но окончателното плащане трябва да стане след завършването на ремонта.

- Срок за извършване на ремонта

Освен цената срока за изпълнение на ремонта също е много важен елемент. Договорете конкретен срок за изпълнение на ремонта, като включете и неустойки с случай на просрочване на крайния срок.

- Договор

Много бригади и майстори не желаят сключване на писмен договор понеже са свикнали да променят условията и цената в процеса на работа. Искайте да сключите писмен договор, където да са описани всички ремонти дейности, материали, цени, срокове и неустойки.

- Гаранция за извършения ремонт

Всяка уважаваща себе си фирма за ремонт на покриви, предлага гаранция на извършените от нея ремонтни дейности. Така че търсете фирма която предлага и гаранция.

Ако спазвате нашите съвети може да сте сигурни че ще изберете по-добра фирма за ремонт на покриви.

ЗА БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ ДАРИ МАСТЕР ГРУП НА ТЕЛ: 0887 530 384

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Работим в цялата страна.

За Дари Мастер Груп

Вашият доверен партньор за ремонт на покрив, изграждане на нов покрив и хидроизолация в София и цялата страна.

Работи се с материали съобразени с Вашия бюджет за постигане на максимални резултати.

За контакти:

гр. София

Работим в цялата страна.

Тел.:  0887 530 384

Тел.: 0894 295 717

Email: daristroim@abv.bg

www.pokrivi-masters.com

Търсене