Блог

Добрият покрив е залог да бъде сухо и топло в цялата къща. Устойчивият покрив ви предпазва дори и при най-силния дъжд или виелица. Ето защо, при ремонт или изграждане на къща, на този въпрос трябва да се обърне максимално внимание, изберете добри покривни материали, топло и хидроизолация, внимателно следете целия процес на изграждане на покрива.
Не пренебрегвайте въпроса за топлоизолацията, защото до 30% от топлината се изгубва през покрива. Така че, ако искате да живеете в топла и уютна къща, погрижете се още при изграждането на покрива.

 

Какво представлява дървената покривна конструкция?

Първо трябва да сме наясно какво представлява дървената конструкция на покрива и от какво се състои. Тя представлява скелета или още така наречения кофраж на покрива и основните и елементи са:

Покривът е една от най-важните части на всяка сграда, затова неговата изправност е от особено значение за нейното състояние. Колкото и добре да е направен един покрив, рано или късно идва момента в който той трябва да се ремонтира и ако вие сте собственик на тази сграда пред вас застава въпроса "Как да избера фирма за ремонт на покрив?". С цел да избегнете бъдещи главоболия, ще ви дадем няколко съвета как да го направите по-добре.

След зимния сезон, когато времето трайно се затопли е добре да се направи преглед и пролетно почистване на покрива. Независимо къде живеете трябва да знаете, че зимния сезон е изпитание за покрива и е възможно да се появят предпоставки за увреждане на вашия покрив. Затова можем да ви дадем няколко съвета с които можете да избегнете бъдещ ремонт на покрива.

Съвет 1: Почистете листата и боклуците от покрива и улуците си

Преди да започнете ремонт на покрива трябва да сте запознати с различните покривни покрития, в случая с видовете керемиди, за да можете да прецените кой тип керемиди ще са най-подходящи за Вашия покрив. Всеки тип керемиди имат своите специфики, както и своите силни и слаби страни.

Видове керемиди

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Работим в цялата страна.

За Дари Мастер Груп

Вашият доверен партньор за ремонт на покрив, изграждане на нов покрив и хидроизолация в София и цялата страна.

Работи се с материали съобразени с Вашия бюджет за постигане на максимални резултати.

За контакти:

гр. София

Работим в цялата страна.

Тел.:  0887 530 384

Тел.: 0894 295 717

Email: daristroim@abv.bg

www.pokrivi-masters.com

Търсене