Блог

Покривът е основна част на всяка сграда. Ако инсталацията или ремонтът на покрива е неправилен, къщата няма да задържа топлина в стените си. Освен това могат да се появят течове, което ще доведе до загуба на херметичност на конструкцията и в крайна сметка до механично разрушаване на различни елементи на сградата. Това може да се избегне, като се свържете с компетентни специалисти.

Керамичните керемиди е едно от най-често използваното покривно покритие, което се откроява особено на фона на други често срещани покривни материали. Тяхната популярност е не само заслуга на производителите, но и абсолютно легитимно доказателство за ясно превъзходство над всички други конкурентни покривни решения. Нека разгледаме основните му предимства пред другите видове покривни покрития.

Битумните керемиди представляват многослойна структура, която се състои от слой фибростъкло, импрегниран с битум, лепилен слой и защитна минерална посипка. Такава многослойната структура позволява да се осигури сигурна защита срещу механични повреди, разрушителното въздействие на пряката слънчева светлина и ултравиолетово лъчение, а също така и хидроизолaция на покритието.

Металните керемиди са достъпен и предпочитан вид покривно покритие. Тяхната отлична надеждност, естетика, достъпност и лесен за изпълнение монтаж ги правят доста популярни сред проектанти и строители, както и сред обикновените купувачи.

Добрият покрив е залог да бъде сухо и топло в цялата къща. Устойчивият покрив ви предпазва дори и при най-силния дъжд или виелица. Ето защо, при ремонт или изграждане на къща, на този въпрос трябва да се обърне максимално внимание, изберете добри покривни материали, топло и хидроизолация, внимателно следете целия процес на изграждане на покрива.
Не пренебрегвайте въпроса за топлоизолацията, защото до 30% от топлината се изгубва през покрива. Така че, ако искате да живеете в топла и уютна къща, погрижете се още при изграждането на покрива.

 

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Работим в цялата страна.

За Дари Мастер Груп

Вашият доверен партньор за ремонт на покрив, изграждане на нов покрив и хидроизолация в София и цялата страна.

Работи се с материали съобразени с Вашия бюджет за постигане на максимални резултати.

За контакти:

гр. София

Работим в цялата страна.

Тел.:  0887 530 384

Тел.: 0894 295 717

Email: daristroim@abv.bg

www.pokrivi-masters.com

Търсене