Хидроизолация

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВ

Всичко за Вашия покрив!

ГЪВКАВОСТ И БЪРЗИНА

Покривът е подложен на различни външни влияния през цялата година – от минусови температури и сняг през зимата, голямо количество валежи през есента и пролетта, до високи температури през лятото. Важно е правилното изпълнение на покривната хидроизолация, като по нея не трябва да се наблюдават издуване, свличане или усукване.

Хидроизолация най-често се прави при плоски покриви. Видове хидроизолация:

  • Течна – видът течна хидроизолация, който избирате трябва да е много добре преценен според качествата на материала. Например мазаните хидроизолации са по–евтини, но по–некачествени и издържат по–малко време, в сравнение с листовите хидроизолации.
  • Асфалтова хидроизолация – предимството при нея е че няма фуги през които да проникне водата. Характеризира се с висока студо и топлоустойчивост. Има дълъг живот и не се износва лесно.
  • Рулонна (листова) хидроизолация – Прави се от окислен битум (воалити) и модифициран битум. Най–важните характеристики на окисления битум са: има по–висока температура на размекване в сравнение с неокисления, по–ниска пенетрация, по–издръжлив и по–евтин. Модифицираният битум е два вида: APP – модифициран и SBS – модифициран. Предимство и при двата вида е, че имат експлоатационен срок повече от 30 години. Поставят се чрез залепване с топъл битум или газопламъчно заваряване.

APP – модифицираният битум се прилга върху покриви, които имат голям наклон, дори при вертикални. Има висока топлоустойчивост – до 150 °C. За сравнение – при окисленият битум тя е до 80 °C. Притежава устойчивост към микроорганизми, устойчивост на механично разкъсване, издържа на опън в широки граници. Подходящ е за покриви, които са изложени на високи температури, покриви на промишлени заводи.

SBS – модифицираният битум се отличава с голяма еластичност. Може да се използва при грундирани бетонови повърхности. Подходящ е за сгради, които се намират в райони с големи климатични колебания – например планински.


Основните етапи при полагането на хидроизолацията са: почистване на основата, преработка на основата от подпокривни язви, грундиране на основата, полагане на хидроизолационен материал.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Всичко за Вашия покрив!

Ремонт на покриви

Екип с дългогодишен опит в Ремонтирането на покриви, високо качество и коректност. Висококачествени материали и инструменти. Гарантирана дълготрайност.

Изграждане на нов покрив

Изграждане на дървена конструкция от качествен дървен материал. Поставяне на керемиди, битумни и метални керемиди, улуци и водосточни тръби.

Хидроизолация

Всички видове хидроизолация за Вашия покрив според неговите особености. Висококачествени материали с гарантиран резултат.

Алпинистки услуги

Екип от опитни алпинисти извършващи строително-ремонтни дейности по алпийски способ. Ремонти на високи и трудно достъпни места.

Имате нужда от ремонт на покрива и не знаете към кого да се обърнете?
Дари Мастер Груп предоставя качествени услуги на най-изгодни цени!

Свържете се с нас по всяко време за оглед и оферта!

Контакти

Изпратете запитване.

Адрес

гр.София

Работим в цялата страна.

Телефон

 0887 530 384

Email

  daristroim@abv.bg

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Работим в цялата страна.

За Дари Мастер Груп

Вашият доверен партньор за ремонт на покрив, изграждане на нов покрив и хидроизолация в София и цялата страна.

Работи се с материали съобразени с Вашия бюджет за постигане на максимални резултати.

За контакти:

гр. София

Работим в цялата страна.

Тел.:  0887 530 384

Email: daristroim@abv.bg

www.pokrivi-masters.com

Търсене